Goedkoop op Vakantie.

ski/wintersport vakanties in de Alpen

Heeft u ook zo'n zin om er een topweek van te maken in de Alpen? Boek dan één van de top 5 populairste wintersportvakanties van Bizztravel.nl. Deze zeer populaire vakanties hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn door eerdere gasten geselecteerd.

Résidence Le Hameau de St. Francois
8 dagen in Frankrijk.
Vanaf € 129,- p.p. inclusief skipas!

Chalets du Galibier****
8 dagen in Frankrijk.
Vanaf € 329,- p.p. inclusief skipas!

Résidence de la Forêt****
8 dagen in Frankrijk.
Vanaf € 389,- p.p. inclusief skipas!

Landhaus Andrea****
8 dagen in Oostenrijk.
Vanaf € 599,- p.p. inclusief skipas!

Appartementen Spiegl
8 dagen in Oostenrijk.
Vanaf € 339,- p.p. inclusief skipas!



Leuke week aanbieding van Vrij Uit.

Vrij Uit heeft een interessante weekstunt welke vanaf morgen geldig is! Vanaf vrijdag 2 november t/m vrijdag 9 november geeft Vrij Uit 50% korting op een 4-kamerbungalow Borger op Landgoed Hunzebergen in Drenthe.

Voorwaarden:
• Geldig op weekend en midweek verblijven tussen 9 november en 4 februari 2013.
• Deze korting geldt ook in de kerstvakantie!




Weekstunt: 50% bungalow Landgoed Hunzebergen






Vroegboekkorting bij Vacanceselect.nl

Vacanceselect.nl komt met mooie vroegboekkortingen. Tot 31/12 is op een groot aantal van de accommodaties een flinke korting van toepassing.




Vacanceselect.nl is een reisorganisatie uit Alkmaar, die autovakanties naar 14 Europese bestemmingen, rechtstreeks aan de consument verkoopt. Het aanbod bestaat uit vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Slovenië, Hongarije, Zweden en de Benelux. Vacanceselect.nl een zelfstandig bedrijf.

De accommodaties die ze verhuren variëren van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad. In het aanbod vindt u uitsluitend kwaliteitsaccommodaties: campings, vakantieparken, huizen en villa’s. Daarnaast hebben ze twee eigen kampeerformules: Selectcamp en Camp2Relax. Meer informatie daarover vindt u op de website.


Wie is vacancia.nl?

Vacancia.nl is een betrouwbaar ANVR/SGR reisbureau, powerd by Globe reisbureau. Vacancia.nl heeft het grootste reisaanbod van Nederland met aanbod van vele grote nationale en internationale touroperators.

Veel vakanties en reizen worden zeer goedkoop aangeboden en de klant kan aanspraak maken op de laagste prijsgarantie voor reizen die elders goedkoper zijn.


Vacancia.nl heeft een groot reisaanbod en hanteert, naast een laagste prijsgarantie, geen eigen boekings- of administratiekosten.

De prijsbewuste consument zal dus bij Vacancia.nl vakanties tegen de beste prijs vinden en bovendien boekt u veilig en vertrouwd dankzij de garantie van de keurmerken.
Ook kan u op elk gewenst niveau een degelijk advies krijgen.




Ruim aanbod wintersport accommodaties

Wintersportaccommodaties.nl beschikt over een zeer ruim aanbod aan chalets en appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het bijboeken van catering, skipassen, materiaalhuur en skilessen. Bij Wintersportaccommodaties.nl kun je terecht voor een vakantie vanaf 2 personen, maar ook met groepen van meer dan 20 personen.

Waarom boeken bij Wintersportaccommodaties.nl?

• 12 jaar wintersportspecialist
• Overzichtelijk en divers aanbod
• Veel foto’s en uitgebreide omschrijvingen
• Kwaliteit en service staan voorop
• Scherpe prijzen en aanbiedingen
• Wintersportaccommodaties.nl is aangesloten bij het SGR




Goedkoop weekend weg

De herfstvakantie is in aantocht en dat is vaak hét moment voor een heerlijke korte vakantie in een bungalow.
Vrij Uit presenteert dan nu ook de Bungalow weken met een bungalow al vanaf 99,-euro voor een weekend of midweek in Nederland. Maar ook net over de grens in Belgie en Duitsland. In de herfstvakantie boekt de u al voor € 199,-! OP=OP!





Actievoorwaarden:

Geldig voor een verblijf van een midweek of weekend in bepaalde periodes in september, oktober, november en december. Alleen geldig voor nieuwe reserveringen en niet in combinatie met andere acties en kortingen. Prijzen zijn per eenheid en exclusief reserveringskosten, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking, eventuele toeristenbelasting, bedlinnen, verbruik extra gas, water en elektriciteit, verblijfsbelasting en eindschoonmaak.



Kras Vakantie aanbiedingen.

KRAS.NL heeft de komende week de voordeelweek Turkije met flinke kortingen.

Hieronder vindt u een overzicht van de kortingen:
• € 50,- per persoon
Een geselecteerd aantal reizen naar Turkije heeft Kras.nl nog aantrekkelijker gemaakt! U krijgt maar liefst € 50,- korting per persoon.

• € 25,- per persoon
Boekt u een zonvakantie, Blue Cruise of rondreis Turkije dan ontvangt u een korting van € 25,- per persoon. Maakt u liever een Middellandse Zeecruise naar Turkije dan krijgt u ook de korting van € 25,- per persoon.

• € 10,- per persoon
Op alle stedentrips Istanbul krijgt u maar liefst € 10,- korting per persoon.